Traject voor vrouwelijke leiders met perfectionisme

Nu is de tijd om af te rekenen met jouw perfectionisme!

Je bent perfectionisme, Het staat net niet op je voorhoofd geschreven maar jij staat erom bekend.  

Vermoeiend he.. Wat vraag jij veel van jezelf. 

Je werkt hard. Je bent een streber. Je gaat voor het beste en toch is het niet goed genoeg! Het moet altijd beter in jouw ogen, het kan nog beter en jij moet daarvoor zorgen. 

Je stelt torenhoge eisen aan jezelf die je uitputten en ook een verlammend effect op je hebben. 

Je wilt geen dag langer meer met die druk doorlopen, tijd om er vandaag nog mee af te rekenen. 

Laten we elkaar spreken

gratis intake

Tijdens een gratis intake gesprek bespreken wij waar je als perfectionist tegenaan loopt en waar jouw verlangens en behoeften liggen.

Jouw perfectionisme heeft je heel ver gebracht

De laatste tijd begint het echter tegen je te werken.  

 • Je gaat regelmatig over je grenzen.
 • Je verliest jezelf in alles wat je moet doen.  
 • Je maakt overuren, niet alleen op je werk, ook in je hoofd.
 • Je voelt jezelf tekort schieten.
 • Je hebt last van faalangst en bent bang om door de mand te vallen.
 • Je twijfelt aan je eigen kunnen. Je weet dat dit onzin is maar diep van binnen voel jij je onzeker.
 • Jouw omgeving heeft last van jouw hoge lat. Die leg je niet alleen op jezelf maar soms ook op hen. Je schaamt je hiervoor. 
 • Jouw innerlijke criticus ken je een beetje. Het liefst wil je deze de deur wijzen.
 • Onbewust vlucht je voor jouw angsten. Ze zitten je op de hielen alleen je durft niet stil te staan en te stoppen om ze in de ogen te kijken. 
 • Emoties voel je amper of ze overspoelen ze. Je weet niet hoe jij met emoties om kan gaan. Dit heb je niet geleerd. Je wilt het wel.. alleen je weet niet hoe.
 • Je piekert veel, je leeft met to do lijsten die steeds langer worden. 
 • Jij verlangt naar vrijheid, rust en balans in je leven. Je hebt alleen geen idee hoe je dat kunt doen.

Het kan anders, wist je dat?

Hoe zou het voor je zijn als jij vanuit rust en vertrouwen kunt leven? 

Als je weer gelooft in jouw kracht? Kunt genieten van jouw kwaliteiten, kennis en kunde? 

Er is rust gekomen in je hoofd. Je leeft in het hier en nu. Je behaald nog steeds jouw doelen alleen is er ruimte voor meer.

Ruimte voor je werk en ruimte voor je privé situatie. Ruimte voor jou. Het kan veel liefdevoller naar jezelf toe. Met regie over je gedachten en gevoelens. Vol vertrouwen en waardering

Hoe dan?

Tijdens een traject met mij ga jij door een innerlijke verandering. 

Je kijkt jouw perfectionisme in de ogen. Ik help je je grootste angsten te overwinnen en coach je op de weg terug naar jezelf:

 

Na een traject met mij : 

 

Laten wij tijdens een kennismakingscall verder praten.

Ik hoor graag jouw verhaal en denk met je mee. Na een coachtraject met mij weet jij wie je bent. Je gaat terug naar jezelf. Wie ben je, wat drijft je en vanuit welke waarden wil jij je leven vormgeven? 

Je hebt geleerd om je perfectionistische kant te temmen. Jij bepaalt wanneer je dit wel of niet inzet. 

Je hebt jouw energiegevers en energievreters in beeld. 
Je staat in je kracht en staat voor je mensen! Je weet waar je kwaliteiten liggen. 

Je ervaart meer rust en voldoening. Je kent je grenzen en leert hiervoor te zorgen. 

Je zegt vaker ‘nee’ en kunt delegeren. Je zegt Ja tegen jezelf en wat echt belangrijk voor jou is.

Je hebt focus op de doelen die je wilt bereiken. 

Er is een gezonde balans tussen werk en privé. Je bent thuis en op het werk de persoon die jij werkelijk bent.
Je hebt weer plezier in je werk en haalt hier voldoening uit!

Anke
Lees verder
Geralde is een coach die dichtbij komt en mij liefdevol en krachtig verder heeft geholpen in mijn veranderingsproces. Ik was net op tijd. Al langere tijd merkte ik dat ik teveel van mijzelf aan het vragen was. Ik durfde mijn grenzen niet aan te geven op mijn werk. Ik was bang om mijn zekerheden los te laten. Het voelde als falen. Ik was bang dat dit mijn baan zou gaan kosten. Nu weet ik dat deze angst niet klopt, toen voelde dit als spannend. Ik heb zicht gekregen op mijn gedachten wereld. Tijdens de sessie maakte ik kennis met de innerlijke criticus in mij. Dit was confronterend en verdrietig. Ik heb geleerd om liefdevoller naar mezelf te zijn en heb mijn milde kant mogen ontdekken. Zo fijn. Ik ben aardiger geworden naar mezelf toe, als ook naar mijn partner en collega’s. Ik durf steeds vaker mijn kwetsbaarheid te tonen. Geralde, Dankjewel.
Bernadette
Lees verder
Aan de buitenkant zag niemand dat ik diep van binnen onzeker was over mijn kunnen en presteren. Ik had een masker opgezet waar ik geen weet van had. In mijn werk presteerde ik goed en leek het alsof ik alles onder controle had. S nachts lag ik regelmatig wakker en maakte lijsten van alles wat nog moest gebeuren. Hulp vragen deed ik niet. Van binnen werd ik steeds onzekerder. Het leek alsof ik niet mezelf was en dit begon aan mij te knagen. Ik ben een traject gestart bij Geralde. Dit traject was bevrijdend. Ik kon en durfde mezelf te openen. Ik weet niet hoe Geralde het deed, maar ze kwam heel snel bij mijn kern. Ik kon mijn maskers afzetten. Ik leerde mijn emoties te voelen en kon ze onder woorden brengen. Ik ben mezelf gaan leren kennen. Ik ben wie ik ben.
Gerdien
Lees verder
Ben jij perfectionistisch? Ga naar Geralde. Ik ben haar zo dankbaar voor alles wat ik van haar geleerd heb. Ze heeft veel kennis en is een coach die je begrijpt. Niks lijkt te gek bij haar waardoor ik echt open durfde te zijn. Ik heb mezelf geaccepteerd zoals ik ben.
Gerdien
Lees verder
Ben jij perfectionistisch? Ga naar Geralde. Ik ben haar zo dankbaar voor alles wat ik van haar geleerd heb. Ze heeft veel kennis en is een coach die je begrijpt. Niks lijkt te gek bij haar waardoor ik echt open durfde te zijn. Ik heb mezelf geaccepteerd zoals ik ben.
Suus
Suus
Lees verder
Doordat ik een sessie gewonnen had ben ik in contact gekomen met Geralde. In deze sessie haalde Geralde binnen 10 minuten de angel uit mijn verhaal. Zelf had ik vooraf niet helder aan welke doelen ik wilde werken. Hierdoor heb ik de coaching verder doorgepakt en door het doorprikken van Geralde en de scherpte die zij heeft is dit zeer snel tot een blijvend resultaat met vele inzichten gekomen. Geralde is tijdens de sessies heel hartelijk, open en pakt de juiste tools om doelgericht te werken aan de doelen die ik vooraf met haar heb opgesteld zonder dat het voelt alsof je aan je doelen aan het werk bent. Nu de coaching is afgesloten ga ik verder met inzichten en nieuwe patronen waardoor het een blijvend resultaat heeft.
Vorige
Volgende

HET COACHTRAJECT

Gun jezelf tijd en ruimte voor een uitgebreid coachtraject. 

In 6 maanden ontmoet jij mij 7 keer tijdens live sessies.

In 12 maanden ontmoet je mij 14 keer tijdens live sessies.

 Als je kiest voor een 12 maanden traject borg je jouw verandering. Je staat jezelf toe om te veranderen en haalt de druk en doelen van jouw schouders. Dit geeft jezelf rust en de aandacht die jij het waard bent.   

 • In een uitgebreide intake bespreken wij waar jij tegenaan loopt of waar jij naar verlangt.
 • We brengen samen in kaart waar jouw groei en behoefte ligt voor dit traject. Ik schrijf een voorstel waarin ik je meeneem in wat jij nodig hebt. We gaan de diepte in! We duiken in jouw binnenwereld.
 • Je doet een DISC en drijfveren Analyse. test. In gesprek bespreken we jouw uitkomsten.
 • Door de DISC en drijfveren analyse krijg jij zicht in jouw gedrag en jouw drijfveren. Hierdoor krijg jij inzicht in waar jij energie van krijgt. Je leert jezelf nog beter kennen. Dit gaat je helpen in het maken van keuzes.

 • Tijdens de sessies duiken we jouw binnenwereld in. We gaan aan de slag met jouw perfectionisme. Als coach gebruik ik hier verschillende technieken voor als voice dialoque. ACT als ook lichaamsgerichte coaching. Leren ontspannen is onderdeel van dit traject.
 • 1 live sessie neem ik je mee naar een paardencoach. Paarden spiegelen prachtig ons gedrag en dit gaat jou helpen om jouw blinde vlekken in contact met het paard op te sporen. Welk gedrag laat jij zien wat niet langer helpend voor jou is?
 • 24/5 ben ik per whatsapp beschikbaar voor al jouw vragen 

Voor wie is dit traject?

Voor wie is dit niet?

Dit is niet voor jou als je niet wilt leren en veranderen. Je bent niet ‘coachable‘

Je bent niet bereid om in jezelf te investeren. 

Je snapt het nut van coaching niet en wilt het liefst alles bij het oude laten.

Feedback vind je lastig en onnodig. Je kent jezelf immers al goed genoeg.

Geralde, ik ben geen leidinggevende. Wat kun je voor mij betekenen?

Je geeft geen leiding aan mensen, maar je bent wel perfectionistisch ingesteld? Herken jij je in wat ik beschrijf en wil je hier nu eindelijk eens mee afrekenen? Laten we bellen, ik denk graag met je mee en stel een passend coachtraject samen met jou op.

WAAR?

Ik coach op een prachtige locatie in Soest tussen de koeien. Op deze rustige prachtige plek kom je tot rust. Weg uit de waan van de dag zodat er alle ruimte is voor jou.

WAT IS DE PRIJS?

Jouw investering in het 6 maanden traject is 4000,- excl btw.  Je kunt dit bedrag eenmalig voldoen of in termijnen van 3 of 6 maanden betalen.

Voor een 12 maanden coachingtraject is jouw investering 7000,- excl. btw.  Je kunt dit bedrag eenmalig voldoen of in termijnen van 3 – 6 of 12 maanden betalen.

Werkgevers zijn vaak bereid om te investeren in jou. Vraag aan hen wat hun bijdrage kan zijn.

Ik snap jou!

Als 23-jarige begon mijn carrière als leider in de zorg. Ik was jong, ambitieus en had veel dromen en idealen. Ik had een enorme drive om het anders te gaan doen. Ik werkte veel en maakte lange dagen.

Soms merkte ik wel dat ik kritisch was naar mezelf toe. De mening van anderen werden steeds belangrijker voor mij. Ik wilde mensen te vriend houden.

Perfectionistisch, nee joh, dat was ik niet. Wel ging ik steeds harder werken en nee zeggen had ik niet geleerd. Op mij kon je rekenen, altijd.

Wel ging ik steeds slechter voor mezelf zorgen. Als ik in tijdnood kwam schoot ik er zelf bij in. Grenzen? Ik wist niet wat mijn grenzen waren. Had regelmatig migraine maar zag het niet als signalen die mijn lichaam gaf. En toen ging het licht uit.

Op mijn 35ste kreeg ik een forse burn out

 Ik had zoveel van gegeven en was mezelf onderweg kwijtgeraakt. Een herstelproces begon.

Door coaching kwam ik erachter dat ik heel veel van mezelf vroeg. Perfectionisme speelde een rol in de oorzaak van mijn burn out en mijn onzekerheid had ik diep weggestopt. Ik leerde te ontspannen, nee te zeggen, rust in te bouwen en te kiezen wat voor mij belangrijk was. 

Ik begon aan een zoektocht naar mezelf. Ik leerde mezelf kennen en begrijpen en ontdekte dat ik meer vrijheid bezit dan ik dacht. Regie pakken en rust krijgen in mijn binnenwereld, dat is wat ik leerde. Zo kwam er ruimte om mijn dromen en verlangens serieus te gaan nemen. Ik volgde een coachopleiding en besloot mijn baan op te zeggen en mijn coachpraktijk te starten, met succes!

In de Veste coaching werd geboren. Nu help ik jou om jouw perfectionisme te overwinnen. Het kan echt.