Hi! Ik ben Geralde

Gepassioneerd, bevlogen, nuchter, betrokken, verbinder, warm, visionair, wijs en krachtig. Zomaar een aantal termen die mij omschrijven.

Mijn naam is Geralde Schreuder (1978). Ik werk vanaf 2020 als integratief coach. Na het afronden van mijn verpleegkunde opleiding ben ik gaan werken in de zorg. De laatste 20 jaar heb ik leiding gegeven aan prachtige mensen in zorgorganisaties. Van teamleider tot directeur zorg. Ik ben een mensen mens, relatiegericht. Enig perfectionisme is mij niet onbekend! Ik heb dit in de ogen gekeken en coach je graag zodat jij ook leert hoe je om kan gaan met je perfectionisme. 

In de veste

More about me

Ik woon en leef in Leusden. Ik ben christen. Samen met John geniet ik van het leven. Geboren en getogen op de Veluwe. Mijn coachpraktijk vind je in Soest, net buiten Amersfoort.

Ik geniet van het contact met familie & vrienden. 

De integratieve coach opleiding heb ik gevolgd bij Groundwork. Nu volg ik regelmatig bij- en nascholingen. Ook ben ik lid van een intervisie groep en aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO. 

Mijn missie

‘In de Veste ‘ontmoet mensen. Ik bied coaching, training en begeleiding aan vrouwelijke leiders die verlangen naar groei en ontwikkeling. Tevens geef ik organisatieadvies waar nodig.

Het is mijn missie om mensen te coachen en te begeleiden in het ontdekken van hun kracht. Ik help ze ontdekken wie zij zijn: Uniek, bijzonder, waardevol & krachtig!

Ik help vrouwelijke leiders om aan de slag te gaan met het perfectionistische deel in zichzelf.  Ik help je om blokkades op te ruimen en moedig jou aan om nieuwe wegen in te slaan.  Hierdoor ontstaat er acceptatie, rust en vrijheid om keuzes te maken in het leven waar jij achterstaat.

Mijn visie

Ik geloof...

Ik geloof in mensen en de kracht die in hen zit! Ieder mens is uniek. Gemaakt om te leven, gezien en gehoord te worden. Het is mijn passie en droom dat mensen dit gaan geloven over zichzelf. Dat zij acceptatie en heling ontvangen in wie zij zijn en daardoor verder tot bloei gaan komen. Als je ontdekt wie je echt bent durf je grenzen aan te geven. Zo kunnen mensen hun rol en positie in nemen op plekken waar zij van betekenis en invloed zijn. 

Dit is wat ik het liefste doe: Mensen in hun kracht zetten. Ze coachen naar die plek in zichzelf, hun binnenwereld. Daar ontmoeten zij zichzelf en wie ze echt zijn! 

Integratieve Coaching

Wat is dat precies?

Bij integratieve coaching bespreken we jouw klacht, wens, behoefte of jouw doel. Tijdens coaching kijken we naar wie je bent, jouw gedachten, emoties, behoeften, geloofsovertuiging, jouw lichaamsbeleving, jouw werksituatie en jouw mogelijkheden. Ik maak tijdens de coaching gebruik van verschillende methodieken en doe met jou een aantal praktische, ervaringsgerichte oefeningen. 

Voorbeelden van coachvragen zijn: 

Anne
Lees verder
Geralde heeft de gave om je heel snel veilig en op je gemak te laten voelen. Dat komt niet alleen doordat ze zonder oordeel naar je luistert, maar ook omdat ze van zichzelf warm, toegankelijk en professioneel is. Mijn eigen weg was bijtijds heus intensief, pittig en confronterend, want ook dat hoort bij jezelf (terug)vinden. Onderweg had ik Geralde die me de route uitlegde, handvatten gaf hoe met alles om te gaan en me zo loodste naar een veel betere plek. Ik heb geleerd hoe ik emoties kan afmaken. Ik heb weer verbinding gemaakt met delen van mezelf, waar ik de connectie was kwijtgeraakt en voor dat alles ben ik ontzettend dankbaar.
Mieke
Lees verder
De deur uitlopen met concrete acties waardoor een uitdaging kleiner voelt, dat zijn echt de verdiensten van Geralde. Ze is heel sterk in haar manier van levellen. Ze voelde goed mijn tempo en behoeftes aan. Op een natuurlijke manier kom ik steeds een stap verder, heel fijn voor een praktisch iemand die graag vooruitgang ziet. Ze is echt van onschatbare waarde voor mij geweest.
Esther
Lees verder
Wat ik fijn vond aan de gesprekken met Geralde is dat zij met haar nuchterheid en humor mij helpt om situaties te doorleven en te relativeren. Hierdoor kwam er lucht en werd het minder zwaar. Ik ervaar nu ruimte en kan zonder oordeel naar mijzelf te kijken. Zij hielp mij hierdoor om keuzes te maken en stappen te zetten. Zij heeft mij op weg geholpen om zelf regie te pakken. Ik ben daardoor gegroeid in zelfvertrouwen en durf keuzes te maken.
Paulien
Lees verder
Ik was overspannen en zocht naar een coach die mij kon begeleiden in mijn terugkeer naar werk. Ik kreeg de tip om contact met Geralde op te nemen. Ik voelde mij begrepen en geaccepteerd door haar. Ze gaf mij concrete tips om structuur aan te brengen in mijn dag en hielp mij in het maken van keuzes . Ook kreeg ik inzicht in mijn perfectionisme. Ik leerde om mijzelf af te remmen en te begrenzen. Dit ging met vallen en opstaan. Haar houding van mildheid en begrip was daarin helpend. Zij durfde mij ook een spiegel voor te houden en mij stil te zetten. Hierdoor leerde ik dat mijn lichaam signalen geeft als ik iets niet wil of spannend vind. Ik kan nu voelen wanneer ik mijn grenzen overga en durf dan te kiezen om het anders te doen. Ik ben weer 100% aan het werk en haal hier ook weer energie uit.
Vorige
Volgende

NIEUWSBRIEF

SCHRIJF JE IN

Soms wekelijks, soms maandelijks deel ik mijn leiderschapslessen met jou! 

Je ontvangt tips uit mijn coachpraktijk & handvatten hoe jij om kan gaan met jouw perfectionistische trekjes.Schrijf je in voor mijn gratis nieuwsbrief.