Organisatieadvies

Wat kan In de Veste organisatieadvies voor u betekenen.

Interim opdrachten

De organisatie kan voor korte of langere tijd ondersteuning gebruiken. Jij maakt je zorgen over de kwaliteit van zorg. Je zoekt een interim manager, projectleider of adviseur die snel en praktisch te werk gaat. Ik ben in staat om in korte tijd een analyse te maken, een verbeterplan op te stellen en dit uit te voeren in gezamenlijkheid met jullie medewerkers.  

Ik breng rust en overzicht in hectische situaties. Ik krijg energie van een crisis en zorg ervoor dat er verbinding ontstaat in de organisatie. Ik stuur op cijfers. Ik ben toegankelijk en open. Een kwaliteit van mij is dat ik snel schakel op allerlei niveaus en de vertaalslag weet te maken van strategisch beleid naar praktische uitvoerbaarheid. Ik kijk naar kwaliteiten van mensen en ga samen met medewerkers bouwen aan een gezond werkklimaat. Hierdoor maak ik mijzelf overbodig en is de organisatie na mijn komst gegroeid en toe aan een volgende fase. 

 

Leiding geven zit in mijn bloed

Leiding geven, managen zit in mijn bloed. Ik was voorzitter van een studentenvereniging en startte als teammanager in de GGZ op mijn 24ste. 

Door mijn verpleegkundige achtergrond begrijp ik medewerkers. Ik sluit aan bij hen en weet vanuit de praktijk waar wensen en behoeften liggen. Ik heb een praktische insteek en ben een harde werker. Mijn daadkracht en visionaire kijk maakt dat ik zowel strategische plannen kan ontwikkelen als ook uitvoeren. Als manager breng ik rust, lucht en ook humor in crisissituaties. Ik geef sturing, neem leiding en ben slagvaardig. 

Voorzitter klachtencommissie

Een klacht is een kans voor uw organisatie. Ik weet dat dit ook de nodige emoties, stress en werk met zich meebrengt. Als directeur zorg was ik voorzitter van zowel interne – als externe klachtencommissies. 

Aan de hand van de Prisma methodiek kan ik een calamiteiten onderzoek leiden of zitting nemen in een klachtencommissie als zorginhoudelijk adviseur. 

PERSOONLIJKE COACHING

Je geeft leiding aan een team of organisatie. Je wilt verder groeien en ontwikkelen in je functie. Je bent zoekend in je rol en positie in de organisatie.

Je hebt behoefte aan een onafhankelijke gesprekspartner waar je mee kunt spreken over wat je bezighoudt. Samen bespreken we jouw wensen en behoeften zodat je weer vanuit kracht jouw competenties kunt inzetten.

Als coach kan ik je bijstaan, spiegelen, reflecteren en adviseren. Ik put vanuit mijn jarenlange ervaring als manager en directeur en geef advies als je dit nodig hebt. 

Anne
Lees verder
Geralde heeft de gave om je heel snel veilig en op je gemak te laten voelen. Dat komt niet alleen doordat ze zonder oordeel naar je luistert, maar ook omdat ze van zichzelf warm, toegankelijk en professioneel is. Mijn eigen weg was bijtijds heus intensief, pittig en confronterend, want ook dat hoort bij jezelf (terug)vinden. Onderweg had ik Geralde die me de route uitlegde, handvatten gaf hoe met alles om te gaan en me zo loodste naar een veel betere plek. Ik heb geleerd hoe ik emoties kan afmaken. Ik heb weer verbinding gemaakt met delen van mezelf, waar ik de connectie was kwijtgeraakt en voor dat alles ben ik ontzettend dankbaar.
Mieke
Lees verder
De deur uitlopen met concrete acties waardoor een uitdaging kleiner voelt, dat zijn echt de verdiensten van Geralde. Ze is heel sterk in haar manier van levellen. Ze voelde goed mijn tempo en behoeftes aan. Op een natuurlijke manier kom ik steeds een stap verder, heel fijn voor een praktisch iemand die graag vooruitgang ziet. Ze is echt van onschatbare waarde voor mij geweest.
Esther
Lees verder
Wat ik fijn vond aan de gesprekken met Geralde is dat zij met haar nuchterheid en humor mij helpt om situaties te doorleven en te relativeren. Hierdoor kwam er lucht en werd het minder zwaar. Ik ervaar nu ruimte en kan zonder oordeel naar mijzelf te kijken. Zij hielp mij hierdoor om keuzes te maken en stappen te zetten. Zij heeft mij op weg geholpen om zelf regie te pakken. Ik ben daardoor gegroeid in zelfvertrouwen en durf keuzes te maken.
Paulien
Lees verder
Ik was overspannen en zocht naar een coach die mij kon begeleiden in mijn terugkeer naar werk. Ik kreeg de tip om contact met Geralde op te nemen. Ik voelde mij begrepen en geaccepteerd door haar. Ze gaf mij concrete tips om structuur aan te brengen in mijn dag en hielp mij in het maken van keuzes . Ook kreeg ik inzicht in mijn perfectionisme. Ik leerde om mijzelf af te remmen en te begrenzen. Dit ging met vallen en opstaan. Haar houding van mildheid en begrip was daarin helpend. Zij durfde mij ook een spiegel voor te houden en mij stil te zetten. Hierdoor leerde ik dat mijn lichaam signalen geeft als ik iets niet wil of spannend vind. Ik kan nu voelen wanneer ik mijn grenzen overga en durf dan te kiezen om het anders te doen. Ik ben weer 100% aan het werk en haal hier ook weer energie uit.
Michiel
Michiel
@username
Lees verder
Geralde heeft een bijzonder vermogen; Ze hoort je echt en leeft zich in en leeft met je mee. Tegelijkertijd zorgt ze dat je niet de kans krijgt te verzanden in negatieve gevoelens. Door eerlijke, directe vragen te stellen die aanzetten tot nadenken en voelen kreeg ik plotseling nieuwe inzichten. Dit werkte voor mij als een motor waardoor ik besefte; '' Ik kan hier uitkomen. ik heb regie "'. Geralde is een coach die zichzelf durft te laten zien en die mij ook naar mijzelf durfde te laten kijken.
Vorige
Volgende