Managers

Je geeft leiding aan een team of organisatie. Je wilt verder groeien en ontwikkelen alleen weet niet hoe. Je ervaart een plafond terwijl je wilt leren en ontwikkelen. Je zoekt naar jouw rol en positie in de organisatie. Je voelt je verantwoordelijk en ervaart druk om te presteren. Je hebt behoefte aan een coach waar je jouw hart bij kunt luchten.

Wij bespreken waar je tegenaan loopt. We onderzoeken wat je wilt veranderen. We spreken over jouw wensen en behoeften.

Na coaching met mij kun je vanuit jouw kracht leiding geven. Je kent je kwaliteiten en weet ze nog beter in te zetten. Je bent jezelf en ervaart rust en ruimte. Je haalt energie uit je werk en delegeert waar je kunt. 

Graag loop ik met je mee in deze fase van jouw loopbaan. Als coach kan ik je bijstaan, spiegelen, reflecteren en adviseren. Graag ben ik jouw sparringpartner vanuit mijn jarenlange ervaring. Ik geef je tips en advies. 

Laten we elkaar spreken

gratis intake

Tijdens een gratis intake gesprek bespreken wij waar je als manager tegenaan loopt en waar jouw wensen en behoeften liggen.

Het coachtraject

Een coachtraject is afgestemd op jouw coachvraag. Een inschatting voor een traject geef ik jou voordat wij starten. 

Mijn aanpak is doelgericht en praktisch. Wat is jouw talent, wat zijn jouw kwaliteiten? We spreken over jouw team en de organisatie waar je werkt. 

Welke taken en verantwoordelijkheden heb je? Ik help je opnieuw focus aan te brengen in je werk. 

TRAJECT

KOSTEN

Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. We bespreken dan ook de kosten van een traject. 

Waar

Gesprekken vinden plaats in mijn coachpraktijk in Amersfoort, online of bij jou op locatie.

Anne
Lees verder
Geralde heeft de gave om je heel snel veilig en op je gemak te laten voelen. Dat komt niet alleen doordat ze zonder oordeel naar je luistert, maar ook omdat ze van zichzelf warm, toegankelijk en professioneel is. Mijn eigen weg was bijtijds heus intensief, pittig en confronterend, want ook dat hoort bij jezelf (terug)vinden. Onderweg had ik Geralde die me de route uitlegde, handvatten gaf hoe met alles om te gaan en me zo loodste naar een veel betere plek. Ik heb geleerd hoe ik emoties kan afmaken. Ik heb weer verbinding gemaakt met delen van mezelf, waar ik de connectie was kwijtgeraakt en voor dat alles ben ik ontzettend dankbaar.
Mieke
Lees verder
De deur uitlopen met concrete acties waardoor een uitdaging kleiner voelt, dat zijn echt de verdiensten van Geralde. Ze is heel sterk in haar manier van levellen. Ze voelde goed mijn tempo en behoeftes aan. Op een natuurlijke manier kom ik steeds een stap verder, heel fijn voor een praktisch iemand die graag vooruitgang ziet. Ze is echt van onschatbare waarde voor mij geweest.
Esther
Lees verder
Wat ik fijn vond aan de gesprekken met Geralde is dat zij met haar nuchterheid en humor mij helpt om situaties te doorleven en te relativeren. Hierdoor kwam er lucht en werd het minder zwaar. Ik ervaar nu ruimte en kan zonder oordeel naar mijzelf te kijken. Zij hielp mij hierdoor om keuzes te maken en stappen te zetten. Zij heeft mij op weg geholpen om zelf regie te pakken. Ik ben daardoor gegroeid in zelfvertrouwen en durf keuzes te maken.
Paulien
Lees verder
Ik was overspannen en zocht naar een coach die mij kon begeleiden in mijn terugkeer naar werk. Ik kreeg de tip om contact met Geralde op te nemen. Ik voelde mij begrepen en geaccepteerd door haar. Ze gaf mij concrete tips om structuur aan te brengen in mijn dag en hielp mij in het maken van keuzes . Ook kreeg ik inzicht in mijn perfectionisme. Ik leerde om mijzelf af te remmen en te begrenzen. Dit ging met vallen en opstaan. Haar houding van mildheid en begrip was daarin helpend. Zij durfde mij ook een spiegel voor te houden en mij stil te zetten. Hierdoor leerde ik dat mijn lichaam signalen geeft als ik iets niet wil of spannend vind. Ik kan nu voelen wanneer ik mijn grenzen overga en durf dan te kiezen om het anders te doen. Ik ben weer 100% aan het werk en haal hier ook weer energie uit.
Previous
Next